19.01.2011

Dyrehage

Jeg holder på med en illustrasjon, men sliter litt med fargevalg på bakgrunnen. Kanskje ikke sånn kjempe forskjellige farger, men likevel usikker her :-)Noen meninger?

11 kommentarer:

 1. Flott illustrasjon. angaaende bakgrunnsfarrgen syntes jeg den overste fungerte best. Den nederste ble litt for blaa og blenda for mye inn med resten av tegningene. Hadde det vert min vill jeg muligens ogsaa provd med en versjon som var enda gronnere en den overste.

  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Enig i at den øverste funker best! Og så tenkte jammen jeg også at jeg ville prøvd med enda litt "knallere" grønn.

  Den nederste blir litt flat og tam i grønnfargen.

  Hva er detta for no a?

  SvarSlett
 3. Melder meg på i rekken og stemmer for den øverste.liker litt knalle farger.Det liker barn også.Hvis denne illustrasjonen er til barn da:9
  Minner meg litt om barenetv serien ville vilde. Fin altså:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for tilbakemeldinger! Da blir det nok den øverste :-) Skal undersøke en som er litt grønnere også, god idè. Gikk meg litt vill i pasteller...

  Dette må jeg jammen gjøre oftere, la dere stemme over farger. Det er kanskje noe av det jeg sliter mest med så fint med noen meninger på det!

  Dette er til en bok idè jeg holder på med nå, "Hvor er Muskatt?". En let og finn bok for de minste. Kan du finne henne? (Man skal også finne de tingene i venstre hjørne)

  SvarSlett
 5. Litt sent ute her, men jeg stemmer i den øverste :) Vakker og morsom var den uansett. Den som bare hadde hatt slike ferdigheter ;)

  SvarSlett
 6. Neida, absolutt ikke for sent, Portofritt. Kommer nok til å jobbe videre med den ganske lenge.

  SvarSlett
 7. Å, nå klarte jeg jammen meg å finne siden din. Tok litt tid før jeg skjønte at "min nettside" knappen faktisk inneholdt din nettside.

  Takk for alle hyggelige kommentarer inne hos meg, forresten.

  Så spennende det var her inne hos deg. Nydelige illustrasjoner. Jeg har sett boken din i bokhandelen, før jeg visste det var deg, og likte den veldig godt. Tror jammen jeg må legge meg til som følger for å se hva du holder på med nå, det bildet over tyder på noe spennende.
  Jeg stemmer også i det øverste bildet, sterke farger er fint.

  Ha en finfin helg:-)

  SvarSlett
 8. Så flott at du fant meg, Louise :-) Det er så fint å følge med på bloggen din!

  Hmmm, er litt ny i bloggverden, eller det vil si jeg har hatt bloggen lenge, men ikke vært noe aktiv før nå. Så det med den "min nettside" knappen skjønte jeg ikke. Noen innstillinger jeg bør gjøre om på kanskje?

  Så hyggelig at du liker bøkene mine :-) Da blir jeg glad!

  SvarSlett
 9. Definitivt den øverste, ja! Den er varmere, og dermed koseligere.

  SvarSlett
 10. Gikk inn på siden din fordi jeg ville finne ut om du hadde skrevet flere barnebøker. Min datter som akkurat har begynt å lese litt (begynner på skolen til høsten) elsker "Hva gjør Pepsi?" Mestringsfølelsen står i taket når hun greier å lese en hel bok alene. Den er perfekt, iom at det er lite tekst og masse gjentagelser, fargesterke og fine bilder, og litt humor. Hun ler og koser seg. Lager stemmer når de forskjellige menneskene sier noe til Pepsi. (Mormor brøler, mamma hyler osv) Jeg ville finne flere slike bøker, og da jeg så nettadressen din i boka, tok jeg en rask tur innom. Tenker at vi får prøve denne "Muskat"-boken også. Vi har jo katt, så det kan bli spennende. Vi elsker boken din! :) Takk!

  SvarSlett
 11. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på Hva gjør Pepsi?. Det er spennende og tenke på alle barna som har sitt eget forhold til boka mi. "Hva liker Muskatt?" er i samme serie med enkelt språk og gjentagelser, så får håper datteren din vil like den også :-)

  SvarSlett