27.05.2011

Skogens venner

En ny plakat i Epla butikken min som passer for alle dere små og store miljøvernere! Skogens ånd tar hevn... Plakaten er signert og passer akkurat inn i standard rammer (30x40cm).


8 kommentarer:

 1. Den var kul, nesten litt skummel.. Spiste treet skogsarbeideren?
  Tipper den kan trigge fantasien til barna:-)

  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Hva som egentlig skjedde er mellom skogsarbeideren og skogen :-)

  SvarSlett
 3. Hei og takk for koselig hilsen inne hos meg! :-) Gurimalla så mange flotte design du lager! Likte veldig godt den sorte katten som sier mjau, med gul bakrgunn. Du selger vel ikke disse designene på store lerret - ca. 1x1m? Hilsen Vilde :)

  husetpahoyden.blogspot.com

  SvarSlett
 4. *hihi*
  ..skulle inn og skrive at jeg synes du er kjempe flink!

  ...ble litt distrahert av kommentarene over her..nå ble jeg nysgjerrig på historien videre også!

  ...kanskje du skulle lage flere som forteler hva som skjer videre?*blunkesmil*

  Fortsatt flott kveld til deg!*smile*

  SvarSlett
 5. Takk :-)

  Hehe, skal bli! ja, bevisene (blodspor på bakken og på munnen) heller vel mot at tømmerhoggeren kanskje har vært litt uheldig denne dagen. MEN med tanke på alle de trestubbene så vil jeg si at han har fortjent det...

  SvarSlett
 6. Hallå Henri!

  Moro å se at du lager nye ting! Jeg har vært superbissi i det siste, men er kanskje mer tilstede i blogguniverset fremover;-) Mye jeg lurer på ang enkeltpersonforetak, men det får vi ta etterhvert.

  ABC-plakat, jeg liker som mange andre begge, men ville foretrukket røde fonter. Er de ikke ferdige? Kommer det flere dyr, eller skal du bare flikke litt?

  Forresten, du burde "tagge" bildene dine på epla med flere stikkord, feks "trykk" og få det innunder kategorien "konst for barnrom". Mange, som meg, søker etter ting de er ute etter, jeg jeg testa om ditt kom opp.
  Ei venninne av meg lenka forresten til sirkusbildene dine og skreiv at hun ønska seg disse, visste ikke at jeg kjente deg;D

  Nok sagt. Det var en ting til, men det har jeg glemt..

  SvarSlett
 7. Takk for det, Linnosaurus :-) Tenkte å jobbe litt videre med bildene, men de sisite dagene har jeg tenkt at de kanskje er ferdige likevel, så vi får se.

  Jeg har tagget bildene mine på epla, men man får bare velge to kategorier. Så jeg valgte "Papir-plakat" og "Barnerom-kunst", men epla har veldig dårlig søkemotor så det er ikke alltid så lett å finne frem har jeg lagt merke til :-(

  SvarSlett